BURSA / NİLÜFER - Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Zafer Sokak No 8 Nilüfer/BURSA
Vizyon
Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu olarak vizyonumuz; Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin saygı ve hoşgörü içerisinde bulunduğu ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu olarak Misyonumuz; öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli, yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen nitelikli topluma örnek fertler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2094
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Pazartesi: 09.00-16.10 Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma: 09.00-15.30
İngilizce, Arapça
İlçe Merkezi
Okulumuz İl Merkezine 8 km uzaklıktadır ve ilçe merkezinde bulunmaktadır.