BURSA / NİLÜFER - Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu

May

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yıl okullarda başlattığı “Dilimizin  Zenginlikleri Projesi”yle ilgili olarak okulumuzun yürütme kurulunda  görevli olan Müdür Yardımcısı Müzeyyen Peltek Türkçe , Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimizin ortak sorumluluğunda 2023-2024 Eğitim öğretim yılı içerisinde birçok çalışma yaptık.

Bu çalışmaların sonucunda 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Nilüfer İhsaniye Agora Kapalı Pazar Yerinde saat 10:00-16:00 arasında Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sergisi" ne katıldık.

Eserlerin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Eğitimde Tek Yürek Projesi" kapsamında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla Hatay Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu ile ortaklaşa yapılan deneme sınavı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Nis

Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Milletin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutladık.Törende emeği geçen öğretmen, veli ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

"Eğitimde Tek Yürek Projesi" kapsamında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla okulumuz öğrencileri kitap ayraçları tasarladılar ve bayram şekerleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nda kardeş okulumuz Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu' na hediye ettiler.

Mrt

Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin öncülüğünde 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin okumuş olduğu hatimlerin duasını yaptığımız, yaklaşan Kadir Gecesi ni konuştuğumuz bir program gerçekleştirdik.

Okunan hatimleri “Asrın Felaketinde” başta Tek Yürek projesi kapsamında kardeş okulumuz olan Hatay Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve yakınlarından hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyip okuduğumuz hatimlerimizi gönderdik.

Rabbim ülkemizi her türlü felaketten korusun.

Mrt

Okulumuz küçükler kategorisi Softbol branşında Bursa ikincisi olmuştur.

Mrt

Türkçe öğretmeni Birgül Benlioğlu Şentürk’ün hazırladığı tiyatro gösterisi kardeş okulumuz Hatay Dörtyol Nene Hatun  İmam Hatip Ortaokulu ile paylaşılmıştır.

Mrt

Meslek seçimi konusu ile ilgili işkur görevlisi Yıldız Umdulmazbaş’ın öğrencilerimiz ile yaptığı etkinlik sunusu ve etkinlik görüntüleri kardeş okulumuz Hatay Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu ile paylaşılmıştır.

Okulumuz Bursa İl birinciliği beyzbol branşında 2. olmuştur

Şbt

Deprem gerçeğine dikkat çekmek, farkındalığını arttırmak amacıyla okulumuz girişindeki ekranda ve sınıflarda görseller paylaşılarak bilgilendirme yapıldı.

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla saygı duruşunda bulunuldu.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında   " Deyimler ve Atasözleri Okumaları ile ilgili Anlat Bakalım Etkinliği " yapıldı.Emeği geçen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem karne törenimiz çeşitli kategorilerde dereceye giren öğrencilerimize verilen plaket ve madalyalarla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut (Korkut Ata )Köşesi oluşturuldu Çalışmalara katkı sunan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Hayırlı Evlat oyununda görev alan okulumuz tiyatro ekibi öğrencileri Okul Müdürümüz Sabahattin Topsakal  tarafından sosyal etkinlik katılım madalyası ile ödüllendirildi