BURSA / NİLÜFER - Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Hayırlı Evlat oyununda görev alan okulumuz tiyatro ekibi öğrencileri Okul Müdürümüz Sabahattin Topsakal  tarafından sosyal etkinlik katılım madalyası ile ödüllendirildi

Ock

"Yanlış yaptığımız her soru başarımızı düşürür. Çünkü notlar başarının ölçüsüdür. Nedir başarı? Yüksek notlar mıdır? İnsanlığın ihtiyacı olan şey gerçekten bu mudur? Not başarısı mı? Bu mudur başarmak? Soruların hepsini doğru çözmek midir başarmak? Başarmak sadece ve sadece soruları doğru cevaplandırmaksa ben başarısızım. Ailem öğretmenlerim siz başardınız. İyi bir insan yetiştirdiniz. Belki evrenin en gizemli formülünü keşfedemeyeceğim doktor olup beyin ameliyatları yapamayacağım ama, bir gün yere düştüğünüzde kolunuza girip size destek olacağım. Yaşlanıp bir kenara çekildiğinizde elimde çiçekle yanınıza geleceğim. Bence dünyayı iyilik kurtaracak. Başarmak iyi insan olmaksa evet ben başarılıyım."  Diyen HAYIRLI EVLAT oyuncuları sergiledikleri tiyatro oyunu ile seyircilerinden tam not aldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre Köşesi oluşturuldu.Pano ve Yunus Emre sözlüğü kelime çarkı çalışmalarımız yapıldı.Çalışmalara katkı sunan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Afet hazırlı kulübü olarak olası bir depreme karşı deprem tatbikatı yaptık.

Deprem anında neler yapılması gerektiği ile ilgili öğrencilerimize sınıflarda bilgilendirmeler yapılmıştır. Ardından sirenler çalınarak deprem anında çök-kapan-tutun uygulamasını yaptıktan sonra en kısa sürede okulu boşaltarak deprem toplanma alanında toplanılmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminde ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında uyuglanacak olan ortak sınavlarda kullanılacak konu dağılım tabloları  https://bursaodm.meb.gov.tr/www/konu-soru-dagilim-tablolari/icerik/221 adresinde yayımlanmıştır.

"Şehrimin Değerleri" konusunda öğrencilerimizin kadrajından yansıyanlar...

Mrt

"Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul Programı" kapsamında 27.03.2023 saat 21.30'da zoom üzerinden tanışma toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya okulumuz öğretmenleri ile kardeş okul Hatay Dörtyol Nenen Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri katılmıştır.

Kardeş okulun durumu ile ilgili bilgi alınmış, ortak yapılabiliecek çalışmalara dair görüş alışverişinde bulunulmuş işbirliği ve dayanışma vurgusu yapılmıştır.

Psikolojik destek kapsamında yapılacak çalışmalar görüşülmüş ve değerlendirme yapılmıştır. Her ay zoom toplantısı şeklinde görüşülmesine karar verilmiştir.

Haz

Okulumuz hakkında detaylı bilgilere aşağıda verilen bağlantılardan ulaşabilirsiniz.